Credite Persoane Fizice

Parteneriatul cu cele mai importante banci de pe piata din Romania ne permite sa gasim solutia potrivita pentru orice solicitare. Produsele bancilor sunt variate in functie de specificul si nevoia fiecarui client. Creditele dedicate persoanelor fizice se impart in cinci mari categorii:

 Creditele de nevoi personale

Au ca si scop acoperirea unei nevoi curente fara a fi nevoie de o justificare a banilor. Totodata creditele de nevoi personale pot avea ca si scop refinantarea. Refinantarea este gruparea mai multor credite/ cadruri de credit/ descoperiri de cont intr-un singur angajament de plata urmarind diminuarea costurilor. Creditele de nevoie se pot accesa pe o perioada maxima de cinci ani in valoare de pana la 20.000 de euro. Exceptie in ceea ce priveste perioada maxima de finantare o fac refinantarile produselor accesate inainte de 31.10.2011 care se pot refinanta pe o perioada mai mare.

 Credite de nevoi personale cu ipoteca

A ca si destinatie renovarea/ modrinizarea unui imobil sau finalizarea acestuia. Incepand cu octombrie 2011 creditele de nevoi personale cu ipoteca noi se pot acorda pe maxim 5 ani, exceptie facand cele prin care se refinanteaza credite acordata anterior lunii octombrie 2011

 Credite ipotecare

Au ca si destinatie achizitia unui imobil. La creditul ipotecar este obligatoriu sa garantezi si cu imobilul achizitionat prin credit. Rata lunara la un credit ipotecar pentru achizitia unui apartament este mai mica comparative cu chiria unui astfel de apartament. Se poate accesa pe o perioada de maxim 35 de ani.

 Credite imobiliare

Au ca si destinatie achizitia unuia sau mai multor immobile concomitent unde obiectul ipotecii poate fi si alt imobil decat cel achizitionat sau poate chiar constituii avans in achizitionare. Din punct de vedere al acesarii functioneaza la fel ca si creditul ipotecar.

 Credite de constructie

Creditul de constructie este destinat clientilor care vor sa isi ridice o casa indifferent ca este in regie proprie sau cu o firma de constructii. Terenul constituie avansul viitoare constructii. Are caracteristicile creditului ipotecar. Creditul de constructive poate fi accesat si fara dovada prin facturi a materialelor utilizate in efectuarea viitoare constructii.

 Prima casa

Prima Casă este un program al guvernului României, lansat la data de 20 mai 2009, destinat sprijinirii persoanelor care achiziționează pentru prima dată o locuință și nu au beneficiat în trecut de credit ipotecar. Clientii eligibili pentru creditul Prima Casa sunt persoanele care fie nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita, fie detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Programul Prima Casa, in suprafata utila mai mica de 50 mp.

10

Este important de stiut ca nu cea mai buna dobanda din piata face ca un credit de achizitie sa fie cel mai bun. Creditul cel mai bun este cel cu care tu te potrivesti. Si pentru ca vorbim de doua parti implicate intr-un parteneriat pe maxim 30 de ani hai sa facem impreuna alegerea cea mai buna.

 

 Leasing

06

Leasing-ul este cea mai comuna operatiune de finantare a masinilor si utilajelor, fie ele pentru transport, agricultura sau productie.

Fiind insa un domeniu in permanenta schimbare, procedurile de leasing difera mult de la o companie la alta si in consecinta, si costurile si conditiile de eligibilitate sunt extrem de variate.

Ne vom asigura pentru dumneavoastra ca venim cu cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra, fie ca este vorba de un autoturism, un utilaj agricol sau pentru productie.

 Consultanta Persoane Juridice

Va insotim pe tot drumul de la ideea de business pana la intocmirea planului de afaceri,  a documentatiei si prezentarii firmei si pana la intermedierea si negocierea costurilor cu bancile.

De multe ori, accesarea unei finantari pentru o companie se poate dovedi o aventura nu tocmai placuta, in special din punctul de vedere al documentatiei solicitate de banci care de multe ori este greu de inteles si mai stufoasa decat este cazul.

Noi avem experienta necesara, lucrand cu o gama variata de banci, si va putem ajuta sa simplificam acest proces, sa ne asiguram ca toata documentatia este in ordine si in forma ceruta de banca astfel incat sansele de a accesa finantarea sa fie cat mai apropiate de maxim.

De asemenea, este important de inteles ca, creditarea nu este singura solutie de finantare; de multe ori platim costuri insemnate prin taxe si comisioane care nu sunt optimizate pentru activitatea noastra. Printr-o prezentare buna si o negociere inteligenta costurile lunare pot fi optimizate si reduse chiar si la jumatate.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau proiect si va asiguram ca ne vom ocupa de ele cu entuziasm.

07

 Asigurari

Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii pentru toate nevoile financiare, le punem la dispozitie si o gama larga de asigurari:

  • Asigurari de viata
  • Asigurari de sanatate
  • Asigurari de accidente
  • RCA
  • CASCO
  • Asigurari de bunuri
  • Asigurari de locuinta
  • Asigurari de raspundere civila profesionala
  • Asigurari de constructii montaj
  • Asigurari de raspundere civila generala

03

 Investitii si economisire

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, daca aveti economii pe care doriti sa le investiti sau pur si simplu sa le protejati de inflatie, va stam la dispozitie pentru a gasi cele mai eficiente solutii pentru situatia dumneavoastra de moment.

Echipa  Contact