?php echo $value->post_title; ?>

Gabriela
Managing Partner

Entuziasta, ambitioasa si dedicata implinirii potentialului de dezvoltare din spatele fiecarui business, acestea sunt cateva cuvinte care ma reprezinta din punct de vedere profesional. Integritatea, perseverenta si increderea in oamenii sunt reperele dupa care ma ghidez si cred cu tarie ca poti face orice atat timp cat crezi si vrei.

Eu sunt Gabriela, apreciez lucrul bine facut si imi place sa gasesc solutii acolo unde toata lumea gaseste doar probleme. Pun mult suflet si pasiune in ceea ce fac si  imi iau angajamentul  ca indiferent de ideea de business pe care il ai, te voi ajuta sa obtii finantarea potriivta nevoilor tale sau te voi ajuta sa facem impreuna planul adaptat afacerii tale pentru a-ti construi un viitor de succes .

 004 0735 783 462

?php echo $value->post_title; ?>

Matei
Managing Partner

Profesionist cu 10 ani de experienta in domeniul financiar-bancar, pasionat de investitii, bursa de valori si sport. Asa m-as caracteriza, cel putin in acest cadru. Sunt genul de om care am incredere deplina intr-o strangere de mana. Cea mai mare satisfactie pe care o am sunt recomandarile pe care le primesc de la clienti. Imi bazez business-ul pe satisfactia clientilor mei. Cred ca un business este profitabil si corect numai atunci cand ambele parti sunt multumite la final.

0040 760 56 75 75